Στην Union Coach Services επενδύουμε συνεχώς στην διατήρηση του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας του στόλου, στοιχείο το οποίο αποτελεί και το βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.  Ο στόλος μας εκτείνεται από mini-van μέχρι διώροφα λεωφορεία. Επίσης, διαθέτουμε καινούρια, ειδικά σχεδιασμένα mini buses με ειδικές ράμπες για άτομα με κινητικές δυσκολίες. 

Τέλος, στον σταθμό της εταιρείας υπάρχουν εξειδικευμένοι τεχνικοί για την εύρυθμη λειτουργία και την απαραίτητη συντήρηση των οχημάτων.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Στο σύνολο των λεωφορείων έχει εγκατασταθεί τηλεματικός εξοπλισμός (GPS) που συλλέγει σε πραγματικό χρόνο στοιχεία για τη γεωγραφική θέση του κάθε λεωφορείου, την ταχύτητα του, την κατάσταση του κινητήρα την ταυτότητα του οδηγού, την οδηγική συμπεριφορά (Eco driving factor), την κατάσταση του συστήματος κλιματισμού και τη θερμοκρασία καμπίνας με σκοπό την επίτευξη ιδανικής θερμοκρασίας με το ελάχιστο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα. Ακόμα, σε κάθε λεωφορείο υπάρχει εγκατεστημένο tablet ώστε οι οδηγοί να έχουν ολοκληρωμένη και άμεση πληροφόρηση από το γραφείο και αντίστροφα. Τέλος, έχει υλοποιηθεί ολοκληρωμένο σύστημα «Ευφυών Μεταφορών» με σκοπό τη βελτιστοποίηση του μεταφορικού έργου με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την άνεση των ταξιδιωτών με ταυτόχρονη εξοικονόμηση πόρων και μειούμενο ενεργειακό αποτύπωμα  (tn CO 2 /km) κάθε χρόνο. Με αυτό το σύστημα η εταιρία το 2015 κατάφερε να αποσπάσει μία σημαντική διάκριση λαμβάνοντας το Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Ευφυή Συστήματα Επιβατικών Μεταφορών» στο Διαγωνισμό «Transport and Logistic Awards 2015». http://www.tlawards.gr.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ

Η συντήρηση του στόλου των λεωφορείων μας είναι μία από τις σημαντικότερες πτυχές του ποιοτικού μας ελέγχου, στις οποίες δίνουμε μεγάλη προσοχή. Για το λόγο αυτό όλα τα οχήματα περνούν από τον τεχνικό έλεγχο του KTEO, ακολουθούν τους κανόνες συντήρησης του κατασκευαστή και επιθεωρούνται καθημερινά από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας στο ιδιωτικό γκαράζ είτε κατά την άφιξή τους όταν σταθμεύουν ή το πρωί πριν από την αναχώρησή τους. Αυτό εγγυάται υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και ασφάλειας. Τέλος, όλα τα λεωφορεία διατηρούνται σε καλή κατάσταση καθαριότητας εσωτερικά και εξωτερικά. Πιο συγκεκριμένα, τα λεωφορεία καθαρίζονται εσωτερικά και εξωτερικά καθημερινά όταν σταθμεύουν στο ιδιόκτητο γκαράζ μας στο τέλος της ημέρας.

Bus

Minibus